ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ

ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΑ2019-09-17T12:15:06+00:00

Eλαιοτριβείο Mini200

Γιατί Μini200;

Tο ελαιοτριβείο Mini200 είναι ένα συμπαγές ελαιοτριβείο ευέλικτο και αποδοτικό.

Με δυνατότητα παραγωγής 180-200 κιλά/ώρα, το Mini200 εξασφαλίζει ελαιόλαδο άριστης ποιότητας.

Η αύξηση της βιομηχανικής γεωργίας έχει, σε αρκετές περιπτώσεις, αρνητικές επιπτώσεις για την ανθρώπινη υγεία. Δεν είναι λίγα τα γεωργικά προϊόντα που περιλαμβάνουν υπερβολική ποσότητα φυτοφαρμάκων. Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται κιόλας το φαινόμενο της νοθείας στο ελαιόλαδο, το οποίο αποτελεί και κίνδυνο για τη υγεία μας.

Tα ελαιοτριβεία της Spacesonic είναι μηχανήματα φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και φιλικά προς τα πρότυπα του βιολογικού γεωργικού τομέα ανά τον κόσμο, όπου η βιολογική γεωργία γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη. Οι μηχανές μας παράγουν ελαιόλαδο με τεχνική ψυχρής συμπίεσης και συμβάλλει στην προστασία της ποιότητας του ελαιόλαδου.

Eλαιοτριβείο Mini400

Το ελαιοτριβείο Μini400 είναι ένα συμπαγές ελαιοτριβείο με δυνατότητα παραγωγής 380-400 κιλά ανά ώρα. Είναι το πλέον κατάλληλο για την παραγωγή  βιολογικού λαδιού. Επεξεργάζεται το λάδι προστατεύοντας τα ωφέλιμα συστατικά του και δεν προκαλεί οξείδωση.

Χάρη στο διπλό ανεξάρτητο σύστημα μάλαξης μπορεί να επεξεργάζεται 2 διαφορετικά είδη ελιάς ταυτόχρονα. Είναι ένα μηχάνημα αποδοτικό που προσφέρει μεγάλη ευελιξία. Μπορεί να το χειρίζεται ένας μοναδικός χρήστης και μετακινείται εύκολα.

Ο φυγοκεντρωτής (decanter) έχει σχεδιαστεί  έτσι ώστε να ελαχιστοποιείται η ποσότητα λαδιού που παραμένει στο κάδο του υλικού για απόσυρση.

Με 2 χρόνια εγγύηση, το Μini400 αλλάζει τα δεδομένα στη παραγωγή λαδιού.